maanantai 5. marraskuuta 2012

Miksi leuanveto?

Tämän takia:

Syyskuu
Tänään
Alkaa löytyä sitä V:n mallia. Olkapäätkin alkavat näyttää pikkuhiljaa siltä, että jotain on nosteltu. Ajan kysymys, milloin tuolta alkaa seasta pilkottaa vähän epäkästä. Voin jo kuvitella sen siihen. Tiedättekö, miten hienoa on, kun naisen selkä näyttää tältä:
Vähän matkaa vielä tuohon... No, nyt sitä palapaistia nassuun, ja huomenna taas uudet kujeet. Jepajee, täältä tullaan!

11 kommenttia:

 1. Nyt haluun kyllä tietää että kauan sinä oot noita leuanvetoja tehnyt! :D
  Itellä menee atm se yksi ainut kappale, pitäisi varmaan vetoremmien avulla tapella se toinen toisto siihen päälle ja sitä seuraava jne. failureen asti.

  Tuo selkäkuva on kyllä tavoittelun arvoinen :)

  VastaaPoista
 2. Noooh, heinäkuun CrossFitin peruskurssilla aloin tehä kevennetysti kuminauhalla, mutta aika harvakseltaan. Sitte tuossa syyskuussa otin oikein asiakseni, että nyt tämä homma kuntoon. CrossFitissä siis teen kuminauhalla kevennetysti, ja salilla treenaan negatiivisia toistoja (=hyppy niin korkealle kuin menee ja jarrutellen alas), ylätaljaa v-kahvalla ja rengassoutua. Plus sitten tietenki koko yläraajaa tukemaan settiä. Ei mullakaan mene tällä hetkellä puhtaita yhtä enempää, ja sekin tulee pienen hypyn kanssa. Nyt onki missio, että kevennetysti jynssään erityisesti sitä alkuvaihetta, että saa selän lihakset tottumaan suorilta käsin leuanvetoon. Mahtava laji! :)

  VastaaPoista
 3. millä pyykinpesuaineella peset vaatteesi?

  VastaaPoista
 4. leuanveto <3 pitäis aina ja jokapuolella vetää niitä :D itsekään en tällä hetkellä saa kuin yhden puhtaan. Olis kiva saada vaikka 5 putkeen ens kesänä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiähän nuo lähtiee tulemaan, kun ottaa ne vain kunnolla asiakseen! :)

   Poista
 5. Moi Anna! Teillä kun on siellä Elixiassa infrapunasauna, niin onko sulla kokemusta, auttaako se oikeasti laihduttamisessa, kiinteyttämisessä ja palautumisessa? Jos kaikki tuhat lupausta pitää paikkansa, niin muutaman ir-grillauksen jälkeen pitäisi olla suunnilleen teräsmies :-)

  Olen muutaman kerran kokeillut ja seuraavana yönä on ollut vaikeuksia nukkua, kun on hehkunut, kuin lämpöpatteri. Samankaltainen olo, kuin avannon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipparallaa! Tuota tuota, varmasti infrapunasauna on ihan toimiva osa muutoinkin järkevää ja mietittyä treenikokonaisuutta, mutta kun mikään yksittäinen tekijä ei ole itsessään vastuussa tuosta kokonaisuudesta... Elikkäs jos kävisit Elixiassa esimerkiksi ainoastaan infrapunasaunassa, mutta muuten elämäntavat olisivat vähän mitä sattuu, niin aika hukkaan menisi sun rahat... :D Palautumisessa sanoisin, että se auttaa kuten tavallinenkin sauna tai lämpö ylipäätään - edesauttaa aineenvaihduntaa, joka voi puolestaan estää lihasta kipeytymästä, tai ainakin lievittää hapotuksen oireita.

   Mitä kiinteytymiseen tulee, suomeksihan se tarkoittaa rasvan palamista ja lihasmassan kasvamista. Elikkäs kyllä tähän tarkoitukseen tuo punttisali on valitettavasti saunassa istumista jykevämpi vaihtoehto, joskin ei ole mitään syytä, miksei infrapunasauna voisi olla ihan hyvä lisä ja tukitoimenpide.

   Oletko millaisissa annoksissa istuskellut lauteilla, kun tuollaisia vaikutuksia on?

   Poista
 6. Löysin blogiisi sattumalta ja jään kyllä ehdottomasti vakkarilukijaksi :) Voisitko vinkata että kuinka leuanvetoa voi lähteä harjoittelemaan? En ole ikinä saanut ainuttakaan leuanvetoa ja haluaisin jonain päivänä saada edes yhden! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessöör! Laitanpa tuossa joku kerta tulemaan oikein leuanvetopaketin. Hyvä toive, lisää tällaisia! :)

   Poista