torstai 3. tammikuuta 2013

Niin&näin

Jos joku kuuli toissailtana valtaisan pettymyksenmylväisyn, se johtui siitä, että löysin itsestäni tämän kuvan keväältä 2011:


Otan säännöllisesti kuvia omasta kehityksestäni, koska silmä ei aina pysy mukana ja vaaka valehtelee. En todellakaan kehtaa näyttää, miltä tilanne näyttää tänä päivänä. Vaikka tiedän väännelleeni ja käännelleeni itseäni tuossa mahdollisimman optimaaliseen asentoon, niin ei tuollaista keskivartaloa saisi minulle nyt kuin näkymättömällä korsetilla. Tsiisös!

Toisaalta: rasvaprosentti oli tuohon aikaan lähemmäs 30. Olin vain laiha, mutta löysä. Koomista. Tänä päivänä prosentti on roimasti alempi, vaikka paino on viitisen kiloa enemmän.

Eikä minulla todellakaan ollut tällainen selkä, kuten tänä aamuna kuvattuna:


Etupuolessa ei sitten paljon kuvattavaa olekaan, näin vuodenvaihteen jälkeen ainakaan. Pelasta auta, millainen röllykkä voi siunaantua viikossa. Mutta tästä suivaantuneena, kuulkaatten, riipaisin oikein kalenteriin suunnitelmat muutamaksi viikoksi etiäppäin.

Oletteko muuten huomanneet, että kun siistii ruokavalionsa suorastaan natsimaisen tarkasti, on jo parin päivän jälkeen muka hulluna laihtunut olo? Ei kannata käydä vaa'alla, pidetään vain tämä illuusio.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti