torstai 4. lokakuuta 2012

Alkurysäys

Oijoi! Kuten viimeksi kirjoittelin, kävin eilen ensimmäisessä Optimal Performance-seurantatapaamisessa. Viimeisestä ei ole aikaa kuin kaksi viikkoa, joten en odottanutkaan päässeeni bikinifitness-kisailijan kuntoon, mutta mitattavia tuloksia on alkanut jo tulla. Elikkäs:

*Rasvaprosentti tippunut 3,2 prosenttiyksikköä
*Rasvatonta massaa tullut lisää 2,9 kiloa (tarkoittaen lihasta, lihaksen sisässä olevaa nestettä, vahvistuneita luita, jänteitä, niveliä, sisäelimiä... Kaikkea muuta siis kuin rasvaa.)
*...Varsinainen paino kuitenkin noussut vain kilon tämän seurauksena, eli jotain on lähtenyt myös pois!
*Kahdestatoista mittauspisteestä lähtenyt rasvaa pois yhteensä 30,5 millimetriä. (Siis kolme ja puoli senttiä, tasaisesti ympäri kroppaa - kahdessa viikossa ihan super hyvin!)
*Eniten rasvaa oli lähtenyt ns. kainaloläskeistä - edellisen mittauksen tulos oli 7 milliä, nyt enää vaivaiset kolme. Mitä hittoa! Myös jenkkakahvat ottivat reippaan sulamisliikkeen, reipas sentti lähtenyt pois sieltäkin.

En voisi olla tuloksiin tyytyväisempi. Vaikka paino on noussut, on rasvaa palanut, eli olen tiiviimpi paketti. Siinä vaiheessa paino on se ja sama. Tytti lisäksi korosti, että uusi treeniohjelma ja ruokavalio voivat helposti saada tämän aikaan, ja että kyllä se paino sieltä pian kääntyy laskuun. Mutta lupasin itselleni, että vaaka on nyt kotikäytössä ehdottomassa pannassa.

Vähiten rasvaa oli lähtenyt navan seudulta - sieltä, mihin vaikuttaa liian vähäinen syöminen, liian lyhyet yöunet ja stressaava elämä. Mainitsin tekemästäni ruokayliherkkyystestistä. Myös Optimal Performance käyttää sitä apuvälineenään, joten nyt asetettiin totaalipannaan kaikki maitoa tai gluteenia sisältävät tuotteet, ne kun voivat aiheuttaa epäsopivuudellaan kropalle stressitilan, mikä näkyy mahaläskissä. Stressinhallintaa ja riittäviä yönunia aletaan myös opetella taas.

Näillä siis mennään kohti kahden viikon päässä häämöttävää seuraavaa seurantaa. Nyt on perjantai, olen ihan täpinöissäni viikonlopusta. Siellä odottaa myös herkutteluateria, paljon nostettavaa rautaa ja paljon nukuttavaa unta. Aloitan tämän loppuviikon paahtopaistimunakkaalla. Ei paskemmin!

Ennen ja jälkeen-kuvia on muuten tulossa, mutta eipä nuo muutaman sentin muutokset vielä paljon kameralle näy. Katsellaanpa tilannetta joulun korvilla!


2 kommenttia:

  1. Kivaa luettavaa. Minäkin tarvitsisin tuollaisen ruokavalion, nyt stöminen on sitä ja tätä eli väärin ja liian vähän.

    Zemppiä!

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä kauhean hyvä ruokavalio, kun saa syödä ihan tolkuttoman paljon. Viikot hujahtaa ilman että ehtii ees miettiä mitään mässyhimoja. Ja lauantain huijausateria tänään edessä, JES miten hyvä!

    VastaaPoista