maanantai 8. lokakuuta 2012

Kauneuden paradoksi

No, nostakoon käden ylös jolle tämä tuli suoranaisena yllätyksenä, mutta entisen Pussycat Dolls-poppoon keulahahmo Nicole Scherzinger on myöntänyt VH1-kanavan dokumentissä sairastaneensa vakavansorttista syömishäiriötä kahdeksan vuoden ajan orkesterin loiston vuosina.

Tähtönen kertoo haastattelussa suorastaan vihanneensa itseänsä, ja tunteneensa olonsa kamalaksi niukoissa esiintymisasuissa. No, ei voi syyttää:


Ei varmaan löydy kovin montaa sellaista naista, jolla ei olisi käynyt ohimennen ne ajatukset päässä. Juuri ne ajatukset, joka käyvät, kun makaa kalsareissa sohvalla, tukka nutturalla, ja syö Ben&Jerry's jäätelöä suoraan purkista. Ja telkkarissa nämä jumalolennot heiluttelevat valtavia hiuksiaan ja olemattomia takamuksiaan.

1) Miksi hitossa minä en ole tuollainen?!
2) Kuolkaa. Joka. Ikinen. Teistä.

Tilanteen tekee vain pahemmaksi, jos seurassa sattuu olemaan miehiä. Ja tästä on turha keskustella: naiset tivaavat, haluaisivatko miehet naisten olevan tuollaisia. Miehet vastaavat - tarkoittaen sitä - että ei, kun hyvä on noin. Oma rakas. Naiset eivät usko ja loukkaantuvat. Kateus, viha ja itseinho syvenee. Ben&Jerry's viedään takaisin pakkaseen. Miehet tuntevat olonsa tukalaksi ja avuttomiksi.

Kuinkas ollakaan, tämänkin henkilön taustalta se löytyy: itseinho, itsetuhoisuus, syömishöiriö. Sen kropan takaa, jota kaikki halusivat. Täydellisen, tavoiteltavan kauneuden takaa löytyi samojen paineiden kanssa kamppaileva ihminen, joka sairastui valtavan ulkonäköpaineen edessä. Ja samalla teinit katsovat telkkarista, huokaavat ja jättävät ruokansa syömättä.Sitähän minä vaan, että


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti